درویشی تهی دست از کنار باغ کریم خان زند عبور میکرد . چشمش به شاه افتاد و با دست اشارهای به او کرد . کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند .
کریم خان گفت : این اشاره های تو برای چه بود ؟
درویش گفت : نام من کریم است و نام تو هم کریم و خداهم کریم .
آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده ؟کریم خان در حال کشیدن قلیان بود ؛ گفت چه میخواهی ؟
درویش گفت : همین قلیان ، مرا بس است !چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت .خریدار قلیان کسی نبود جز کسی که می خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد ! پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد!روزگاری سپری شد. درویش جهت تشکر نزد خان رفت .
ناگه چشمش به قلیان افتاد و با دست اشارهای به کریم خان زند کرد و گفت : نه من کریمم نه تو ؛ کریم فقط خداست ، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست . . .
این ها در زندگی پرهیاهوی شلوغ امروز ما، چیز کمی نیست اما این آیا همه ی چیزیست که ما می خواهیم؟
ظرفیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی مساجد، برای شکوفا شدن و به فعلیت درآمدن، نیازمند نگاهی تازه هستند. مسجد، با ویژگی های خاص خود، یک نهاد منحصر به فرد اجتماعی است که اگر به نقش آفرینی کامل خود برسد، جامعه ی ما هوای تازه ای را تجربه می کند.
مسجدی که در زندگی ائمه(علیهم السلام) حضور دارد، تنها مکانی برای انجام فریضه ی نماز نیست؛ یک عنصر محوری در ارتباطات اجتماعی و حتی امور فردی محسوب می شود. اهل بیت(علیهم السلام) از نماز خواندن در مسجد نمی گویند؛ در کلام ایشان، سخن از "رفت و آمد" به مسجد است. از امام صادق (علیه السلام) روایت است: بر شما باد رفتن به مساجد؛ زیرا مساجد خانه هاى خدا در روى زمینند.[1]
بسیاری از ثمراتی هم که برای اهل مسجد برشمرده اند، حاصل آمد و شدِ پیوسته و در واقع زندگی کردن با مسجد است.
امام حسین(علیه السلام) از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) نقل کردند که: "مَن أدمَنَ إلى المَسجِدِ أصابَ الخِصالَ الثَّمانِیَةَ: آیَةً مُحکَمَةً، أو فَریضَةً مُستَعمَلَةً، أو سُنَّةً قائمةً، أو عِلما مُستَطرَفا، أو أخا مُستَفادا، أو کَلِمَةً تَدُلُّهُ على هُدىً أو تَرُدُّهُ عن رَدىً، و تَرکَ الذَّنبِ خَشیَةً أو حَیاءً."
"هر کس پیوسته به مسجد رود، به هشت چیز دست یابد: آیتى محکم، یا فریضهاى عمل شده، یا سنّتى جارى [از معصومان، یا دانشى تازه، یا برادرى که به دست آورده، یا سخنى که او را هدایت کند، یا از هلاکت برهاندش و ترک گناه یا از سر ترس یا شرم و حیا." ادامه مطلب...
انا لله و انا الیه راجعون
در گذشت جوان ناکام* غیرت * را تسلیت عرض میکنیم
_______________________________________________
وقتی مشکی مد باشه خوبه!................... وقتی رنگ مانتو شلوار باشه خوبه!
وقتی رنگ عشقه خوبه!........................... وقتی رنگ کت و شلوار باشه باکلاسه!
لباسای مشکی توی مهمونی ها باکلاسه!
امّـــــــا
وقتی رنگ چــــادر من مشکی شد...
بد شد!!!
افسردگی میاره!!!!
خونبهای شهیــــــــدان حجـــــــــــــاب است
حالا خواهر من تو اگه چادر رو دوست نداری باشه لااقل اینقدر جلف بیرون نیا
تو میتونی لباس بلندتر بپوشی موهات رو بیرون نندازی
و ازین آرایشایی جوون کــُش نکنی که هر قدمی که برمیداری
هم خودت هم جوونای مردم رو گناه وار میکنی!!!
خونبهای شهیــــــــدان حجـــــــــــــاب است
خونبهای شهیــــــــدان حجـــــــــــــاب است